18.03.2017

Şehitlerimize Vefa İçin Huzurda Buluşalım

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü münasebetiyle dün Çanakkale’de, bugün de 15 Temmuz hain işgal kalkışmasında şehit olan kardeşlerimişe karşı görevlerimizi yerine getirmek ve halkımızın konuya olan duyarlılığını artırmak amacıyla 18 Mart 2017 Cumartesi Kaman İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Çarşı Camiinde “Şehitlerimize Vefa İçin Huzurda Buluşalım” etkinliği düzenlenmiştir.

18 Mart 2017 Cumartesi günü sabah namazından sonra icra edilen programda öğrencilerin yoğun katılımı gözlenmiştir. Program İlçedeki görevlilerimizin icra ettiği ilahi, kaside ve tesbihâtla huzur ve huşu içerisinde gerçekleşmiş, İlçe Müftümüz Ömer CAN’ın konu hakkında yaptığı Konuşma ve Dua ile sona ermiştir.

Programın sonunda camimizde kahvaltı ikramı yapılmıştır.