28.07.2016

İlçe Müftüleri Toplantısı

Olağanüstü İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftü Vekili Bekir ERCAN’ın başkanlığında 26/07/2016 Salı günü saat:10:00’da yapıldı.

İl Müftülüğü makam odasında İl Müftü Vekili Bekir ERCAN’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftümüz Ömer CAN ve diğer ilçe müftüleri katıldı.

15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen darbe girişimi ve ardından devam eden olağanüstü durumları değerlendirmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ başkanlığında, 81 İl Müftüsünün katılımı ile 20 Temmuz 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen İl Müftüleri olağanüstü istişare toplantısında görüşülen konular ve alınan kararlar ile, bu kararların değerlendirilmesi, uygulamaya yönelik alınacak gerekli tedbirler ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.