16.11.2018

KAMAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ÇARŞI CAMİİ SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Kaman İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve İlçe Müftüsü Ömer CAN öncülüğünde Çarşı Camiinde 16/11/2018 Cuma günü sabah namazı buluşma programı gerçekleştirildi. Sabah namazı buluşma programında İlçe Müftümüz Ömer CAN cemaate sohbette bulundu.

İlçe Müftümüz Ömer CAN'ın verdiği sohbetten bazı kesitler; "Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in doğumu tüm Müslüman alemince kutlanır. Bu hafta Müslümanların bayramıdır. Mevlid Kandili insanı insan yapan bütün güzelliklerin toplandığı rahmet elçisi Hz. Peygamberimizin (S.A.V)’in doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme haftasıdır."

Sabah namazı buluşma programında İlçe Müftümüz Ömer CAN'ın verdiği sohbetin sonunda cemaate çay simit ikramı yapıldı.