19.11.2018

KAMAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ÇİFTLİKLİ CAMİİ BAYANLARA ÖZEL PROGRAM

Kaman İlçe Müftülüğü tarafından 19 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 09:30’da ilçemiz merkez Çiftlikli Camiinde ilçemizdeki bayan vatandaşlarımıza yönelik olarak Kuran kursu öğreticilerimiz tarafından mevlit ve hatim programı tertip edildi.

Programda Kuran kursu öğreticilerimiz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası konulu sohbet ve irşat programı gerçekleştirildi. İlçemiz 4-6 yaş grubu Kuran kursu öğrencileri tarafından Peygamber Efendimizin doğumu ile ilgili öğrendilklerini güzel bir sunum halinde sergiledi. Programda ayrıca Kaman Kız İmam-Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Peygamber Efendimizin doğumu ile ilgili çeşitli ilahi, kaside ve şiirler söylendi.

Program bitiminde İlçemiz Müftülüğü tarafından bayan vatandaşlarımıza çeşitli ikramlar ile dini yayınlar, Kuran-ı Kerim ve gül hediye edildi.