28.03.2019

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ KONULU KONFERANS PROGRAMI

İlçe Müftülüğümüz tarafından Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümü münasebetiyle 28 Mart 2019 Perşembe günü Kaman Kültür Merkezi Konferans salonunda eğitimci yazar Dr. Halit ERTUĞRUL'un konuşmacı olarak katıldığı "Çanakkale Ruhu" konulu konferans programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Kaman Kaymakamımız Sayın Murat GİRGİN, İlçe Müftümüz Ömer CAN, daire amirleri, vatandaşlarımız, din görevlilerimiz ve Kuran kursu öğreticilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının akabinde, okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, İlçe Müftümüz Ömer CAN açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Ardından eğitimci yazar Dr. Halit ERTUĞRUL tarafından "Çanakkale Ruhu" konulu konferans verildi.

Müftülüğümüzce 15 Mart 2019 Cuma günü yapılan liseler arasında düzenlenen, milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un Çanakkale Şehitlerine adlı şiirini ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize Kaman Kaymakamımız Sayın Murat GİRGİN tarafından hediyelerinin verilmesi ve kendilerinin yaptıkları konuşmanın ardından program sona erdi.