03.10.2019

KAMAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KONFERANS PROGRAMI

Müftülüğümüzce Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlimiz Akpınar İlçe Müftüsü Abdullah KARACA'nın konuşmacı olarak katıldığı bir konferans programı düzenlendi.

Konferans programına ilçemiz kurum idare amirleri, İlçe Müftümüz Ömer CAN, Din görevlilerimiz, Kuran Kursu Öğreticilerimiz ile vatandaşlarımız katıldı.

Konferans programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İlçe Müftümüz Ömer CAN'ın yaptığı açılış konuşması ile devam etti.

İlçe Müftümüz Ömer CAN günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptılar. Konuşmalarında; Caminin medeniyetimizdeki yeri ile Cami görevlisinin toplumumuzdaki konumu ve önemine vurgu yaparak konuşmalarını tamamladılar.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Akpınar İlçe Müftüsü Abdullah KARACA da günün anlam ve önemiyle ilgili konferanslarını verdiler.

Konferans sonrası hefiye takdiminin ardından program sona erdi.