06.10.2019

KAMAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI FİDAN DİKİMİ PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığı'mızca, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla ülke genelindeki 90 bin camide sabah namazının ardından fidan dikme etkinliği kapsamında ilçemizde de fidanı dikimi yapıldı.

Müftülüğümüzce Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 06 Ekim 2019 Pazar günü İlçe Müftümüz Ömer CAN önderliğinde, Müftülük personeli ve Din görevlilerimizin katılımıyla Kaman İlçe Müftülüğü Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Başkanlığımızın fidan dikimiyle güzel bir farkındalık oluşturmayı hedeflediğini belirten İlçe Müftümüz Ömer CAN uygulamanın eş zamanlı olarak ülke genelinde gerçekleştiğini ifade etti. Bu farkındalık çalışması dinimizin yeşile ve doğaya verdiği önemi göstermesi açısından çok önemli bir uygulama. Bu vesile ile kıymetli  Din görevlilerimize görevlerinde hayırlı hizmetler diliyorum." dedi.