06.06.2023

4-6 Yaş Kur'an Kursu Yılsonu Programı.

4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Gösterisi Gerçekleştirildi.

Kaman İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 yaş Kur’an Kurslarının yıl sonu programı gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Mehmet USTA, Belediye Başkanı Necati Çolak, İlçe Müftüsü Şükrü SAFA, Kurum Amirleri, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Program çocular tarafından okunan Kur’an tilaveti ile başladı.İlçe Müftüsü Şükrü SAFA’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından sinevizyon gösterisi ve Kuran kursu öğrencilerinin sergilediği skeç ve gösterilerinin ardından Kuran Kursu öğrencilerine bitirme belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

İlçe Müftüsü SAFA, program sonunda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından  ilçemizde de 4 – 6 yaş çocuklara yönelik 2 (iki) Kuran Kursu açıldı ve bu kurslarımızda öğrencilerimiz dönem boyunca hem anaokulu müfredatında eğitim aldılar hem de dini bilgiler öğrendiler. Bugün, yılsonu programını izlediğimiz bu kursta emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyor, minik yavrularımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.