07.06.2023

Hacı Adayları Dualarla ve Gözyaşlarıyla Kutsal Topraklara Uğurlandı.

İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek ilk hacı adayı kafilesi için tören düzenlendi.

Kutsal topraklara gidecek hacı adayları, yakınları tarafından dualarla ve gözyaşları ile uğurlandı.

Hac görevini yapmak için kutsal topraklara gidecek ilk hac kafilesi Ankara 12. kafile 3. grup olarak gidecek olan hacı adayları için Çarşı Camii önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Din görevlileri tarafından okunan ilahilerle, telbiyeler,salavatlar ile devam etti.

Programın sonunda İlçe Müftüsü Şükrü SAFA’nın yapmış olduğu dua ile program sona erdi.

Akşam namazının kılınmasının ardından hacı adayları Ankara Esenboğa Havalimanına yolcu edildi. 07.07.2023 Cuma günü ilimize tekrar dönecek olan hacı adaylarına İlimizden Akçakent İlçe Müftüsü Ramazan Şemsettin Ünal kafile başkanlığı yapacak. Hacı adaylarımıza İl Müftülüğü olarak hayırlı yolculuklar dileriz.