14.07.2023

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yaz Kur'an Kursu Programları

*** Ömerhacılı Köyü Yaz Kur'an Kursunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatim Programı Düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, Ömerhacılı Köyü Çarşı Camii ve Yeni Mahalle Cami Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ile  15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve şehitlerimizi yad etmek üzere gençlik koordinatörlüğümüzün koordinesinde yaz Kur'an kursu öğrencilerinin katılımı hatim programı düzenlendi.

Cami İmam Hatipleri koordinesinde dağıtılan hatimler, yasin-i şerifler, aşr-ı şerifler okundu. Program Ömerhacılı Köyü Çarşı Camii İmam Hatibi Abdullah Koyuncu'nun yapmış olduğu yapmış dua ve ikramlar ile sona erdi.

*** Merkez Çarşı Cami Yaz Kur'an Kursu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatim Programı.

Merkez Çarşı  Cami Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ile  15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve şehitlerimizi yad etmek üzere gençlik koordinatörlüğümüzün koordinesinde yaz Kur'an kursu öğrencilerinin katılımı ile hatim programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen programda şehitler anıldı, dualar edildi.

*** Fatih Çarşı Cami Yaz Kur'an Kursu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehitlik Ziyareti.

Fatih Cami Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ile Cami İmam Hatibi Beşir YILMAZ öncüşüğünde 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve şehitlerimizi yad etmek üzere şehitlik ziyareti yaparak, şehitlerimiz için okudukları hatimlerin, yasin-i şeriflerin ve sure-i celilerin duasını yaptılar.

*** Kargın Yenice Köyü Yaz Kur'an Kursu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehitlik Ziyareti.

15 Temmuz şehidi Gökhan YILDIRIM'ın kabri ziyaret edilerek dualar okundu.

Kargın Yenice Köyü Yaz Kur'an Kursu öğrencileri hocaları eşliğinde 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve şehitlerimizi yad etmek üzere şehitlik ziyareti yaparak, şehitlerimiz için okudukları hatimlerin, yasin-i şeriflerin ve sure-i celilerin duasını yaptılar.

*** Kurancılı Kasabası Camileri Yaz Kur'an Kursu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatim Programı ve Şehitlik Ziyareti.

15 Temmuz şehidimiz Ayhan KELEŞ'in kabri ziyaret edilerek dualar okundu.

Kurancılı Kasabası Camileri Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ile  15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve şehitlerimizi yad etmek üzere yaz Kur'an kursu öğrencilerinin katılımı ile hatim programı düzenlendi. Akabinde Yaz Kur'an Kursu öğrencileri hocaları eşliğinde şehitlik ziyareti yaparak, şehitlerimiz için okudukları hatimlerin, yasin-i şeriflerin ve sure-i celilerin duasını yaptılar.

*** 4-6 yaş Kur'an Kursunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle anma programı düzenledi.

Kaman İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle anma programı düzenledi.

Minikler, hocalarıyla birlikte hazırladıkları programla 15 Temmuz şehitlerini andı.

Gerçekleştirilen programlarda şehitler anıldı, dualar edildi.

Programlarda Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine 15 Temmuz hain darbe girişimini engelleyen ruh, vatan ve millet sevgisi anlatıldı.