11.01.2024

"BÜYÜKLERİMİZDEN MASALLAR YARIŞMASI" YAPILDI

Başkanlığımızca, Kur'an kurslarımızda ve camilerimizde eğitim almakta olan kursiyerlerimizi üretmeye ve değerlerimiz üzerinde düşünmeye teşvik etmek, yıllardır ağızdan ağıza, kuşaktan kuşağa aktarılan fakat günümüzde unutulmaya yüz tutmuş masal kültürünü canlandırmak ve bu yolla değerler aktarımını sağlamak amacıyla büyüklerimizden masallar yarışması planlanmıştır.

"İyilik ile Gönüllere Dokun" temalı masal yarışmasına 40 yaş üstü ve Kur'an kurslarımızda eğitim gören vatandaşlarımızdan 6 adet müracaat olmuştur.

10 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 09.30’da İl Müftülüğümüz personelinden, Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesinden ve Milli Eğitim Müdürlüğü Edebiyat Öğretmeni’nden müteşekkil oluşturulan 5 kişilik komisyon değerlendirmesi neticesinde;

Müftülüğümüze bağlı Hacı Mehmet-Hacı Samiye Cihan Kur’an Kursu Öğrencisi Elmas SAYGILI 1’inci,

Müftülüğümüze bağlı Hacı Mehmet-Hacı Samiye Cihan Kur’an Kursu Öğrencisi Dilek PEKER 2’inci,

İlimiz Mucur İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Müfit-Fati Çağlayan Kur’an kursu Öğrencisi Assiye ERKAL 3’üncü olarak seçilmiştir.