19.05.2020

Kırşehir İl Müftülüğü ve TDV Kırşehir Şubesi tarafından Çocukların Bayramlıkları ve Şekerleri dağıtıldı.

Kırşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir şubesi bu bayramda da İhtiyaç sahiplerini unutmadı. Eski Sanayi Camiinde oluşturulan özel alanda toplanan çocuk giysileri, gül suyu. kolonya, çikolata, lokum, bayramlıklar ve ikramlıklar ihtiyaç sahipleri ile buluşturuldu. Ramazan Bayramı öncesinde çocuklara bayramlık hediyeler dağıttı.
İl Müftülüğü ile TDV Kırşehir Şubesince topluma maddi manevi rehberlik eden din görevlileri, koronavirüsle mücadelede çocukları ve ihtiyaç sahiplerini unutmuyor.
Korona Virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatipler, Kur’an Kursu öğreticileri ve TDV gönüllüleri Ramazan Bayramı öncesinde çocuklar için seferber oldu. Ramazan Bayramı öncesinde çocuklara bayramlık elbiseler dağıttı.
Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi ve hayırsever vatandaşların desteği ile çocuklar için hediye paketleri hazırlayan görevliler, Ramazan Bayramı öncesi toplanan yardımları ve bayramlıkları ihtiyaç sahiplerine teslim etti.