14.07.2020

Vali İbrahim Akın ve İl Protokolü Kurban Bağış Çadırını Ziyaret Etti.

Kırşehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi iş birliğinde İlimizin değişik noktalarında Türkiye Diyanet Vakfı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Stantlarına vatandaşlar büyük bir teveccüh göstererek vekâletlerini vermeye başladılar.

Türkiye Diyanet Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla vekâletle kurban kesim organizasyonu düzenliyor.

Bu kapsamda Valimiz sayın İbrahim Akın, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Vatan Karakaya, İl Jandarma Komutanı Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Aras, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi ve unutulmaması adına Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfınca ilimizin değişik noktalarına kurulan Kurban Bağış Çadırlarından biri olan Ziraat Bankası önündeki çadırı ziyaret etti. Ziyarette İl Müftümüz Mehmet Yaman çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Mehmet Yaman ile görevliler de hazır bulundular.