20.07.2020

TDV Vekâletle Kurban Organizasyonuna destek artarak devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan 2020 Yılı Vekâleten Kurban Kesim Organizasyonu’na destek artarak devam ediyor.
Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Türkiye Diyanet Vakfına Vekalet Yoluyla Kurban bağışında bulundu.
Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kapucu Camii önünde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi tarafından kurulan kurban bağışı standını ziyaret ederek Türkiye Diyanet Vakfı'na vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın kurban bağışı faaliyetinin çok önemli olduğunu belirten İl Müftümüz Mehmet Yaman; “ Türkiye Diyanet Vakfımızın, Diyanet İşleri Başkanlığımızın vekâlet yoluyla kurban bağışına yapmış olduğunuz kurban bağışı nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum.  Dünya mazlum, mağdur ve muhtaçlarına ulaştırıyoruz. Yapmış olduğunuz kurban bağışınızı da inşallah ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız.” dedi.