20.07.2020

TDV Vekâletle Kurban Organizasyonuna destek artarak devam ediyor

Ahi Televizyonu sahibi ve iş adamı (müsiad üyesi) Hasan Eraslan, Türkiye Diyanet Vakfına Vekâlet Yoluyla Kurban bağışında bulundu.

Ahi tv sahibi ve işadamı Hasan Eraslan, İl Müftümüz Mehmet Yaman’ı 20/07/2020 Pazartesi günü saat:16.00’da makamında ziyaret ederek Türkiye Diyanet Vakfı'na vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın kurban bağışı faaliyetinin çok önemli olduğunu belirten İl Müftümüz Mehmet Yaman; “ Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımızın birlikte organize ettiği vekâlet yoluyla kurban bağışına yapmış olduğunuz kurban bağışı nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum.  Dünya mazlum, mağdur ve muhtaçlarına ulaştırıyoruz. Yapmış olduğunuz kurban bağışınızı da inşallah ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız.” dedi.

İş adamı Hasan Eraslan’da Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa organize ettiği Vekâletle kurban Organizasyonunu çok önemsiyoruz. Kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını biliyorum. Yaptığınız bu çalışmalarda insanlara güven veriyorsunuz. Kesilen kurbanların kesinlikle yerine ulaştığına eminim. Bu sayede dünyanın dört bir yanında hem İslamı hem de Türkiye’yi anlatıyorsunuz. Sizlere de bu organizede yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.