30.07.2020

Kırşehir İl Müftülüğümüz Kurban Bayramı öncesi 34 yetim çocuğu sevindirdi

Kırşehir İl Müftülüğü din hizmetleri koordinatörlüğümüzün organizasyonunda müftülüğümüzde görev yapan kadın vaizler ve Kur’an Kursu öğreticilerinin desteği ile kısa sürede 34 yetime bayramlık kıyafet hediye edildi. Giyim mağazasına götürülen yetim çocuklar gönüllerince elbiselerini beğenip alışverişlerini yaptı.

Daha sonra kendilerine yardımcı olan görevlilerle birlikte İl Müftümüz Mehmet YAMAN’ı makamında ziyaret eden çocuklar İl Müftümüze teşekkür etti.

Yetimlerin insanlığa emanet olduğunu vurgulayan İl Müftümüz Mehmet YAMAN Kurban Bayramı öncesinde, yetimler yetimi bir Peygamberin ümmeti olarak bizlere düşen görev toplumun her kesimine özellikle de yetim kalmış yavrularımıza ulaşmak onların mahzun gönüllerine dokunmaktır. Bu noktada yetimlerin yüzlerini güldürebilmiş ve bir nebzede olsa dertlerine ortak olabilmiş isek ne mutlu bizlere, bu kampanyayı başlatarak yetimlerin yüzünü güldüren başta din hizmetleri koordinatörlüğümüz olmak üzere kadın vaizlerimize ve Kur’an Kursu öğreticilerimize yaptıkları rehberlikten ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder, milletçe sağlık, sıhhat ve afiyet içinde Kurban Bayramını geçirmenizi Cenabı Haktan niyaz ederim dedi.