02.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla İl Müftümüz Mehmet Yaman Vali İbrahim Akın'ı Ziyaret etti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftümüz Mehmet Yaman, beraberindeki heyetle birlikte Valimiz sayın İbrahim Akın’ı ziyaret Etti.

Her yıl 1 – 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftümüz Mehmet Yaman, beraberindeki heyetle birlikte Vali İbrahim Akın’ı ziyaret ederek bu yıl “Cami ve İlim” temasının belirlendiğini ifade etti ve hafta boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Vali İbrahim Akın ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın camilerin toplum hayatındaki önemini hatırlattığını belirten Vali Akın, “Toplum hayatında önemli yeri olan ve toplumumuza olumlu yönde manevî etki bırakan camileri diri ve canlı tutan bütün din görevlilerimizin haftasını tebrik ediyorum." dedi.

İl Müftüsmüz Mehmet Yaman da, 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu seneki temasının ‘Cami ve İlim’ olduğunu ifade ederek hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek programlar hakkında bilgiler sundu.

İl Müftümüz Mehmet Yaman, nazik karşılaması ve kendilerini kabulü için Vali İbrahim Akın’a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu..