30.10.2020

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri Çerçevesinde “Hz.Peygamberimiz ve Çocuk” konulu Kompozisyon ve Şiir Yarışmasında dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi.

Kırşehir İl Müftülüğünce, Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Hz.Peygamber ve Çocuk” konulu kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Kırşehir  İl Müftülüğü tarafından Ortaokul, Lise öğrencileri arasında bu yılın teması olan “Peygamberimiz ve Çocuk” konulu Şiir ve Kompozisyon yarışması düzenlendi.

Yapılan yarışmada dereceye giren 8 öğrenci para ile ödüllendirildi. 30.10.2020 Cuma günü saat:13.30’da İl Müftülüğü makamında düzenlenen ödül törenine İl Müftümüz Mehmet Yaman, Şube Müdürü Mücahit Özdemir, öğrenciler ile öğrencilerin aileleri katıldı.