10.12.2021

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi  İslami İlimler Fakültesinde eğitim öğretim gören  öğrenciler oryantasyon programı kapsamında bugün (10/12/2021-Cuma) İl Müftülüğümüzü ziyaret ettiler ve İl Müftülüğü yetkilileri tarafından verilen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kırşehir İl Müftülüğünün yapmış olduğu Din Hizmetleri hakkındaki sunumunu dinlediler.

İl Müftülüğü  Konferans Salonunda yapılan programa İslami İlimler Fakültesinde eğitim öğretim gören öğrencilerin yanı-sıra İl Müftülüğünde görev yapan vaizler ve koordinatörler katıldı.

İl Müftülüğü Uzman Vaizi Şevket Şimşek yürütülen din hizmetleri hakkında bir sunum yaptı. Yapılan sunumun sonunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Ardından program sona erdi.