18.03.2024

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve  Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri anma” etkinlikleri kapsamında Kırşehir İl Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması yapıldı.
Kırşehir İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen yarışma İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen’in Komisyon Başkanlığında yapıldı.Düzenlenen yarışmada Süreyya Molla Badal birinci olurken, ikiinci Nazlı Adsız ile Mitra Özbek, üçüncü ise Muhammed Safa Özdemir oldu.
İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen verdi.