06.04.2024

İlimizde Kadınlara Özel Kadir Gecesi Programı Düzenlendi

İl Müftülüğümüz tarafından, Kadir Gecesi münasebetiyle Ahmet Yesevi  Camii'nde kadınlara yönelik program düzenledi.

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "Bin aydan daha hayırlı bir gece" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 05.04.2024 Cuma namazı sonrası Ahmet Yesevi Camii'nde kadınlara yönelik program düzenlendi.
Programa, İl Müftü yardımcısı Zeynep Önen ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri ile, Kur’an kursu öğreticileri ile öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda bayan katıldı.
Düzenlenen programlarda, Kırşehir Müftülüğü Kur’an kursu hocaları tarafından Kur`an-ı Kerim, salâvatlar, tekbirler ve ilahilerin okunduğu Kadir Gecesi Özel Programları, İl müftü yardımcısı Zeynep Önen’in sohbeti ile devam etti.
Yapılan duaların ardından programlar sona erdi.