18.01.2019

İL MÜFTÜMÜZ MEHMET YAMAN MERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULU İLE FATIMATÜZ ZEHRA KIZ İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİ.

İl Müftümüz Mehmet YAMAN İlimiz Merkez  İmam Hatip Ortaokulu ile Merkez Fatımatüz Zehra Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

18/01/2019 Cuma günü gerçekleşen ziyarette bu okullarda bir takım incelemelerde bulunan İl Müftümüze Merkez İmam Hatip Ortokulu Abdurrahman Canlı ile Fatımatüz Zehra Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Volkan Köksal eşlik etti. Okul müdürlerinden kısa bilgiler alan İl Müftümüz daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet ederek, Öğrencilere geleceğe yönelik mesajlar verildi, nasihatlerde bulunuldu. Mezun olduklarında bu alanda başarılı ve verimli olabilmeleri için, şimdiden kendilerini özellikle Kur’an-ı Kerim ve meslek dersleri bakımdan çok iyi yetiştirmeleri gerektiği söyledi.

Ziyaretlerden memnuniyetlerini ifade eden Okul Müdürleri ve Öğrenciler, bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu, sık sık tekrar edilmesi gerektiğini ifade ettiler.