26.02.2019

Kırşehir İl Müftülüğü ADRB’den Huzurevi Ziyareti

Kırşehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB), Kırşehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. İl Müftülüğü ADRB Koordinatörü Vaiz Nimet Uğurlu’dan oluşan heyet ziyaret etti.

Kur’an Kursu öğreticilerinin rehberliğinde gerçekleşen ziyarete, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları da eşlik etti.

Programda ADRB Koordinatörü Vaiz Nimet Uğurlu ve Kur'an kursu öğreticileri okunan Kur’an-ı Kerim'den sonra huzurevinde kalan yaşlılarımıza kendi elleriyle yaptıkları kahveleri ikram ettiler.

Daha sonra yapılan programlarda ise Hicret Camii Kur’an Kursu öğreticisi Saliha Çelik ve Demirci Camii Kur’an Kursu öğreticisi Derya Yıldırım ve kursa devam eden kursiyerler huzurevi sakinlerini kurslarında misafir ettiler. Burada kısa bir program yapan ADRB koordinatörü Vaiz Nimet Uğurlu; “Siz değerli büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarınızı almak ve sizlerle hasbihal etmek için burada bulunuyoruz.” dedi. İl Müftülüğü ADRB bürolarının yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler verdi.  Ardından ikramda bulunuldu.

Huzurevinde kalan misafirler daha sonra ADRB Koordinatörü Vaiz Nimet Uğurlu ve Kur'an kursu öğreticilerine yapılan program ve ziyaret nedeniyle teşekkür ettiler.