28.03.2019

İl Müftülüğümüz Aile Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Gençlik Merkezinde Program Yapıldı

İl Müftüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 26/03/2019 Salı günü; Cacabey Gençlik Merkezi'de İl Müftülüğümüz Aile Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Nimet UĞURLU ile Kredi Yurtlar Kurumu Saliha Sultan Kız Yurdu'nda görevli Kur'an Kursu Öğreticisi Rukiye Yağmur, yurtta kalan üniversite öğrencileri ile akşam sohbeti gerçekleştirdi. "Duanın İnsandaki Tesiri" konusunda yapılan sohbet esnasında gençlerin soruları cevaplandırdı. Merkezin yaptığı ikramlardan sonra ayrılan gençler sohbetten çok memnun kaldıklarını belirttiler ve tekrar buluşma temennisinde bulundular.

27/03/2019 Çarşamba günü Cacabey Gençlik Merkezinde, müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Şaban ÇAKIR ile Manevi Rehber Abdulkadir EREL, Kredi Yurtlar Kurumu Kırşehir Erkek Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerine "İslam'da Fıkhi Mezhepler ve Çıkış Sebepleri" konusunda sohbet yaptı. Projeksiyonla yapılan ve şemalarla izah edilen sohbet gençlerin oldukça ilgisini çekti. Sohbet sonunda sorulan sorulara cevap verildi. Merkez tarafından ikramlar yapıldı.