15.10.2018

İl Müftülüğümüzde Ekim Ayı Personel Toplantısı Düzenlendi

İl Müftülüğümüz Ekim ayı personel toplantısı 15.10.2018 Pazartesi günü saat:09.30’da İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan aylık personel toplantısında il müftü Vekili Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK toplantıya katılan personelle gündemde bulunan konuları paylaştı. Gündemde bulunan Gençliğe Değer Projesi, Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışması, Cami Yardım Bildirimleri ve Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen % 50 indirimli kitap kampanyası ile ilgili konular hakkında istişarelerde bulunuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığından gelen diğer konular din görevlileri ile paylaşıldı. Dilek, istek ve temenniler bölümü ile Ekim ayı personel toplantısı sona erdi.