12.04.2019

İl Müftülüğümüze Bağlı Hatice Hatun Kız Kur’an Kursundan 12 Öğrenci için İcazet Merasimi Düzenlendi.

İlimizde ilk defa İl Müftülüğümüze bağlı Hatice Hatun Kız Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan 12 öğrenci için hafızlık icazet merasimi düzenlendi.

Kırşehir İl Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Hatice Hatun Hafızlık Kız Kuran Kursu öğrencileri için taç giyme merasimi 11 Nisan 2019 Perşembe günü saat:14.00’de İl Kültür Müdürlüğü salonunda gerçekleşti.

Hazırlanan programa, İl Müftümüz Mehmet Yaman, Daire müdürleri, Sayın valimizin muhterem eşi, Emniyet Müdürümüzün eşi, İl Müftümüzün eşi, Ahi Evran Üniversitesi Rektörünün eşi ve diğer protokol eşleri, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk, İl Müftülüğü personeli, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir selamlama konuşmasını yapan İl Müftümüz Mehmet Yaman, Hatice Hatun Hafızlık Kur’an kursunda hafızlıklarını tamamlayan 12 öğrenciyi ve ailelerini ve hocalarını tebrik ederek öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

Program daha sonra hafızlık yaptıran Kuran Kursu Hocalarının genç hafızlık öğrencilerine taç giydirmesiyle devam etti. Hafızlık taçlarını giyen 12 öğrenciye Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir şubesi ve hayırseverler tarafından altın hediye edildi.