23.03.2021

PANDEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih ÖZCAN başkanlığında korona virüsle mücadele kapsamında yapılan ve yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği toplantı düzenlenlendi.

İlçe Müftü Vekilimiz Sayın Sami ÖZGÜN ve personelimizin katıldığı Müftülük Toplantı Salonunda 23.03.2021 tarihinde düzenlenen toplantıda, İlçemizde kısıtlamaların kaldırılması veya hafifletilmesi için önümüzdeki günlerdeki vaka sayılarının düşürülmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Hayatın normale dönmesi için vaka sayılarının düşmesi gerektiğini ifade ederek, korona virüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riskleri azaltmak, hastalığın yayılımını kontrol altında tutmak ve uygulamalarda herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için alınan kararların tüm kurumlarımız tarafından takip edildiği gibi, imamlarımızın görev yaptıkları camilerde ve hayatın her alanında vatandaşlarımızı bu konularda uyarmaları ve aydınlatmalarını, davranışlarıyla örnek olmaları gerektiğini hatırlattı. Pandemi döneminde karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi aldı ve bugüne kadar yapılan çalışmalar için teşekkür etti.