13.07.2021

2021 YILI VEKALETLE KURBAN KESİMİ ORGANİZASYONU

Diyanet İşleri Başkanlığı ileTürkiye Diyanet Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" şiarıyla vekâletle kurban kesim organizasyonu düzenliyor.

Akpınar İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Akpınar Şubesi iş birliğinde İlçemiz merkezinde Türkiye Diyanet Vakfı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Stantı kuruldu. Vatandaşlar teveccüh göstererek vekâletlerini vermeye başladılar.

İlçe Malmüdürümüz sayın Harun KAYA müftülüğümüzü ziyaret ederek, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na emanet etti. Vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İlçe Müftü Vekili Ahmet YALÇINKAYA, "2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" hakkında bilgiler verdi ve kendisine teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Yurt içi KURBAN BEDELİ :1.125 TL Yurt Dışı KURBAN BEDELİ  : 925 TL dir.

Kurban ibadetlerini vekâlet yoluyla yerine getirmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olunması amacıyla ilgi genelge gereği, bayramın birinci günü dahil 15-20 Temmuz 2021 tarihleri arasında her gün saat 17:00'ye kadar müftülüğümüz açık tutulacaktır.