07.06.2023

HACI ADAYLARIMIZI DUALARLA YOLCU ETTİK.

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla İlçemizden kutsal topraklara gidecek hacı adayları dualarla yolcu edildi.

Hac kafilesinin hareketi öncesinde Terminal Camii'inde akşam namazı sonrasında düzenlenen törene, hacı adayları ve yakınları katıldı.

Hacı adaylarına hitap eden İlçe Müftümüz Ali YILDIZ, hacı adaylarını tebrik ederek Hac ibadetinin  bütün müslümanların gönülden arzu ettiği ibadetlerin başında geldiğini ifade etti. Dualarınızda ümmeti Muhammed'i unutmayın. Peygamber Efendimize, Mekke ve Medine'ye selamlarımızı iletin." ifadelerini kullandı. Hac farizasını layıkıyla yerine getirip selametle yuvalarına dönmeleri niyazında bulundu.

Duygusal anların yaşandığı programda İlçe Müftümüz dua yaptıktan sonra hacı adayları yakınlarıyla helalleşerek vedalaştılar, kutsal topraklara doğru tekbir, salavat ve dualarla yola çıktılar.