17.07.2023

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı düzenlendi. Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi önünden başlayan ve tören alanına kadar devam eden ‘Türkiye Yüzyılının Kahramanları Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü’ İlçe Kaymakamı Sayın Yunus Emre POLAT, Belediye Başkanı Şükrü TURGUT, İlçe Müftümüz Ali YILDIZ ve ilçemiz protokolü ile vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Yürüyüşün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programı Kur'an'ı Kerim tilaveti, İlçe Kaymakamı Yunus Emre POLAT ve Belediye Başkanı Şükrü TURGUT' un konuşmaları ile devam etti.

Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşması, ilahi,kaside ve şiir dinletileri, sinevizyon ve video gösterimleri ve İlçe müftümüz Ali YILDIZ tarafından yapılan dua ile devam eden program camilerimizden Selaların okunmasıyla sona erdi.