27.02.2024

MİNİKLERDEN MÜSLÜMANCA BİR DURUŞ

Günümüzün dünya ayıplarından kabul edilen bütün büyük devletlerin duyarsız kaldığı Gazze ve Filistin'de gerçekleşen insanlık ayıplarına 4-6 yaş Kur'an Kursu'ndaki minikler sessiz kalmadı.

Filistin ve Gazze'deki çocuklara ve zor durumda olan insanlara gönderilmek üzere harçlıklarını kumbaralarında biriktirerek yaşanan bu olaylara karşı müslümanca bir duruş sergilediler.

Müftü dedeleriyle birlikte kumbaralarını açan minikler, Gazze ve Filistin'deki kardeşlerimize yardım edebilmenin verdiği mutluluklarını İlçe Müftüsü Mustafa ÖZTÜRK ile paylaştılar. Herkesi duygulandıran bu davranışlarını tebrik eden Müftü ÖZTÜRK; bu gençleri yetiştiren anne-babalarına ve eğitimlerinde emeği geçen ve bu uygulamalarında onlara destek olan 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğreticlerine de teşekkür etti.

Müftü ÖZTÜRK: ''Keşke miniklerin gösterdiği bu duyarlılığı tüm dünya gösterebilse'' diyerek minikler ile konuştu ve onları tebrik etti.