06.03.2024

İLÇE MÜFTÜMÜZ MUSTAFA ÖZTÜRK RAMAZAN’DAN ÖNCE ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte maddi hazırlıkların yanında gönüllerinde bu kutlu zamana hazırlanması için Mucur İlçe Müftülüğümüz tarafından manevi hazırlıklarımız da hız kesmeden devam ediyor.

KYK yurdunda kalan kız ve erkek öğrencilerimizin yaklaşan Ramazan ayını daha bilinçli ve dolu dolu geçirebilmesi amacıyla düzenlenen programda öğrencilerimize İlçe Müftümüz Mustafa ÖZTÜRK tarafından Ramazan ayının önemi ve faziletinden bahsetti. Ramazan ayında yapılacak dualarda Filistin, Gazze, Doğu Türkistan ve dünyanın çeşitli yerlerde zulüm altındaki tüm insanlar için dua edilmesi gerektiğini bildiren Müftü ÖZTÜRK gençlerle hasbihal etmeyi de ihmal etmedi.

Ayrıca müftülüğümüz ve teşkilatımızın kapsamı ve ''Gençliğe Değer'' projesinden de bahseden Mucur İlçe Müftüsü Mustafa ÖZTÜRK kapılarımızın her zaman açık olduğunu da hatırlattı.

Programda İlçe Manevi Danışmanı Ali SARATLI hocamız gençlere ezgi, nağme ve ilahi dinletisinde bulundu. İlçe Vaizi Mehmet Zahid DEMİR gençlerin sorularını yanıtlarken Ramazan hakkında dikkat edilmesi gereken hususlarda da bahsetti.