05.04.2024

İLÇEMİZDE KADİR GECESİ PROGRAMI VE HATİM PROGRAMI BİRLİKTE YAPILDI

Ramazan ayı boyunda İlçemizde bulunan tüm camilerde hanım kardeşlerimize yönelik olarak başlatılan mukabele programlarında okunan hatimlerin duası bu sene coşkulu bir kalabalık eşliğinde Hicret Cami'nde yapıldı.

Program mukabelenin son cüzünün okunmasıyla başladı. Program İlçe Müftüsü Mustafa ÖZTÜRK'ün sohbetiyle devam etti. Sohbetinde Kadir Gecesinin anlam ve öneminden, bu gece yapılması gereken dua ve ibadetlerden bahseden Müftü ÖZTÜRK dualarımızda Filistin, Gazze, Doğu Türkistan ve dünyanın muhtelif yerlerinde zulme uğrayan tüm insanlar için de dua etmemiz gerektiğini hatırlattı.

Müftü ÖZTÜRK konuşmasının ardından hatim duasını yaparak programı tamamladı. Program çıkışında katılan herkese ikramlarda bulunuldu.